Het Team

Albert Tack heeft de dagelijkse leiding over de buitendienst en het kantoor, wat een behoorlijke klus op zich is. De Stichting heeft personeel in dienst maar werkt ook met langdurige werkelozen (re-integratie), zodat ook zij werkervaring en werkritme op kunnen doen, wat de kans op een reguliere baan vergroot. Jaarlijks zijn er aardig wat mensen uit deze sector die d.m.v. De Helpende Hand doorstromen en een reguliere baan vinden. In de toekomst hopen wij als werkgever ook deze mensen bij Stichting De Helpende Hand aan een reguliere baan te helpen.

Met het aantal personen die bij Stichting De Helpende Hand werken, kunnen er heel wat klussen geklaard worden en heel wat mensen geholpen worden. Mensen kunnen contact met ons opnemen voor allerhande klussen, maar wij werken ook met verschillende grote instanties, die zeer tevreden zijn met onze samenwerking Onze unieke formule wat ons uniek maakt is de samenstelling van ons team, en de kwaliteit van ons werk. De verschillende projecten waaruit ons team voortvloeit zijn:

  • Personeel in vaste dienst
  • Detachering
  • Sociale actvering
  • Samenwerking met Reclassering
  • Scholen projecten
  • Arbeidstrainingen

Door deze groepen samen te laten werken, kunnen we voor een lage prijs, veel betekenen voor onze doelgroep. Dankzij ons vast personeel behouden we onze uitstekende kwaliteit die u van ons mag verwachten. Deze verschillende groepen hebben een stabiele werkplek waar ze ervaring op kunnen doen wat de doorgroei naar de reguliere arbeidsmarkt bevordert.

 
  Het Team